splashing&

flying babs 

Buitengewoon was ik al maar nu ook met trots ambtenaar. Officieel Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS)

 

Ik ben beëdigd te Rotterdam, maar voltrek naar wens van het bruidspaar huwelijken van de Maas tot aan Ibiza. Als tourguide, en met de juiste papieren als matroos op zak, trouw ik jullie in het bijzonder graag op het water. Door mijn jarenlange werk ervaring op de Maas in Rotterdam is geen schip, schipper maar vooral geen vaarwater mij onbekend. Stap met mij in jullie huwelijksbootje en ik verzorg een verankerde ceremonie.
Moeite met het vinden van een huwelijksbootje? Ook daar help ik jullie graag graag bij. Door mijn grote netwerk aan de Maas staan er meerdere huwelijksbootjes ter jullie beschikking. 

 

Liever aan zee, rivier de Tiber in Rome of het eiland Es Vedra in Ibiza? Ik reis graag voor jullie naar de bestemming van jullie wens. Met een auto, zeilschip of vliegtuig van Duitsland, Parijs, Rome, London of Ibiza: Alles is bespreekbaar!

 

Ik zal in samenwerking met jullie de hele ceremonie begeleiden, tot en met het volmondige ja-woord.
Alle gesloten huwelijken zijn rechtsgeldig, het enige wat ik nodig heb van jullie  is jullie volmondige ja-woord.

IMG-20180627-WA0019.jpg

Allereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Binnenkort sluiten jullie een commitment voor het leven, jullie kiezen voor elkaar. Laten wij deze dag nóg specialer maken. Jullie wensen realiseren en samen met jullie geliefden een onvergetelijke ceremonie bezorgen, dat is mijn taak en voorrecht.

Om deze ceremonie zo goed mogelijk te laten verlopen en aan jullie wensen te kunnen voldoen vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats, zo kunnen we elkaar leren kennen. Tijdens dit persoonlijke gesprek worden de mooie, bijzondere, buitengewone, ontroerende, warme (maar ook de meest gênante) momenten die jullie samen hebben meegemaakt besproken. Ik wil alles van jullie weten en van het ja-woord overtuigd zijn, zodat ik jullie als ambtenaar van de burgerlijke stand gemeente Rotterdam in de echt kan gaan verbinden.

 

Tevens ontvangen jullie als bruidspaar vragen over elkaar, die jullie afzonderlijk dienen te beantwoorden aan mij. Vertel mij alles over  familie, getuigen, werk, wensen en beste vrienden. Met alle informatie maak ik een speech op maat, gebaseerd op jullie love story, waarin jullie liefde naar voren komt gecombineerd met een dosis humor. Want lachen is verplicht tijdens de ceremonie.

Het is mijn doel om geen standaard praatje te houden. Van ludiek, tot het raken van jullie gevoelige snaar, jullie persoonlijke wensen zijn het belangrijkst voor mij. Uiteraard is altijd alles bespreekbaar.

 

Wat ik van jullie verwacht?

Een volmondig Ja-woord op de grote dag!

Overtuig mij van jullie liefde en ik verbind jullie in de en hét echt.