Ik neem je mee op onze amfibie bus: Splashtours  op een hilarische ontdekkingstocht door de binnenstad van Rotterdam. Van de Parkhaven naar de kop van Zuid waar we in Kathendrecht de Maas in Splashen en ben je met mij op de Maas doe dan je oordopjes maar in want die stroomt door mijn aderen!
Naast de broodnodige en zeer interessante  informatie krijg je gratis en voor niks nog een hoop overbodige informatie over de verschillende bijnamen de anakdotes en de weetjes over Rotterdam op de koop toe. 
Van Rotterdams tot aan Rotterdeutsch, een woordje over  de grens, dat ken ik wel!
De cursus; leer Rotterdams praten krijg je gratis bij de tour.  Daar hoef je niet extra voor te betalen. 
Lachen is verplicht! Dus zet je mobiel maar uit, de informatie die ik je vertelt is toch niet op Google te vinden! 
En: Je ken alles vergeten van deze tour hoor, maar niet dat Feyenoord landskampioen was in 2017. 

 

Meer informatie:

splashtours

zwartezwaanevents

010-2449839

20171020_153614.jpg
FB_IMG_1533138737621splash.jpg

"Jenny is de lieftallige matroos aan boord. Totdat ze haar authentieke Rotterdamse strotje roert. Vol humor en nog voller van liefde voor haar Rotterdam, voor haar Maas, voor haar Aida Prima, voor haar Splash-bus maar bovenal voor haar gasten aan boord, vertelt zij over wat men te zien krijgt vanuit een niet alledaagse invalshoek. Opze Rotterdams welteverstaan. En voor de Duitse gasten aan boord opze Rotterdams-Duits. Klare taal dus.


Terwijl Jenny afwisselend de microfoon beroert, een snoepje of presentje voor de kinderen uitdeelt, een foto van de gasten maakt of zelfs even poseert, stuurt Henk ons ogenschijnlijk stoïcijns langs en op de Maas. En voor je het weet, sta je weer met beide benen op de wal. Was er nou echt maar een uur voorbij gegaan? Het leek wel een hele middag! Het kan bijna niet anders dan dat iedereen van boord gaat, betovert met de magie van de Rotterdamse skyline en met een vleugje of een hele scheut met Jenny's liefde voor ...."

Bart-Jan van Unen