Als Rotterdammer Duits praten? Dan krijg je RotterDeutsch, Duits met een Rotterdams accent. De cursus RotterDeutsch wordt gegeven door Jenny van As, ook wel bekend als de gezellige matroos van Splashtours. Wat kun je verwachten van een cursus RotterDeutsch? 

Graag fleuren wij jouw familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje RotterDeutsch, zodat jij je altijd verstaanbaar kan maken voor een Duitser! Das ist nicht so moeilijk doch?

Meer info over RotterDeutsch vind je hier.

Schermafbeelding 2018-08-05 om 18.10.47.

Jenny was te zien in een item op RTV Rijnmondt. Klik op de afbeelding om naar het fragment te gaan.

Dit arrangement (1,5 uur) is inclusief:
  • Cursus RotterDeutsch onder begeleiding van Jenny van As

  • Borrel met hapjes

Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

De Cursus RotterDeutsch is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over de cursus onder het genot van een onbeperkt grillmenu in het restaurant van De Zwarte Zwaan. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

 

Locatie

De cursus kan plaatsvinden op één van onze locaties, zoals Restaurant de Zwarte Zwaan of Café Ech Wel.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget. www.splashtours.nl www.zwartezwaanevents.nl  010-2449839

Er zijn ook mogelijkheden om deze cursus op andere locaties te verzorgen. 

SBS Hart van Nederland

Rotterdamse stadsgids Jenny maakt furore met cursus RotterDeutsch

 

Ze is sinds kort een fenomeen in Rotterdam, stadsgids Jenny van As. Sinds ze op camera is vastgelegd door een tv-ploeg en veel wordt gedeeld online kent iedere Rotterdammer haar, vooral door de mengelmoes plat Rotterdams-Duits die ze haar overwegend Duitse gasten voorschotelt. Jenny, wiens moeder uit Duitsland komt, heeft door wat ze allemaal teweegbrengt in haar stad en daarom ook pakt ze door: ze start een cursus RotterDeutsch.

Schermafbeelding 2018-08-05 om 17.02.11.

Jenny was te gast in het programma 'Tim op de Thee'. Klik op de afbeelding om naar het fragment te gaan.