Op zoek naar een gezellig uitje met uw groep, bedrijf of gezelschap, met als onderwerp Teambuilding? Sluit je dan aan bij het meest leuke, gezellige en humoristische spel van Rotterdam. Speciaal voor groepen hebben wij een leuk spel bedacht, het Ik Hou Van Rotterdam spel!

Het Ik Hou van Rotterdam spel is een spel dat bestaat uit verschillende rondes. Deze rondes bestaan uit gevarieerde onderwerpen en opdrachten die u met uw groep uitvoert.

 

Voorbeelden van de onderwerpen zijn:

  • Algemene kennis

  • Slogans afmaken

  • Singing Bee

  • Uitbeelden

Gedurende het spel kunnen er punten verzameld worden. Deze punten kun je winnen door vragen juist te beantwoorden en opdrachten goed uit te voeren met de hulp van uw teamleden. Het team met de meeste punten wint.

Dit arrangement (2 uur) is inclusief:
  • Spel Ik Hou van Rotterdam onder begeleiding van een hostess

  • Vijf rondes met drie leuke prijzen per ronde en een pauze

  • Onbeperkt drankjes 2 uur (Hollandse bar) met hapjes

Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Combineren

Ik HoudT van Rotterdam is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over de cursus onder het genot van een onbeperkt grillmenu in het restaurant van De Zwarte Zwaan. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

 

Locatie

Ik HoudT van Rotterdam wordt gehouden bij Café Ech Wel. Het adres van Café Ech wel is Parkkade 27, op een mooie locatie aan de rand van Het Park, onderaan de Euromast, met prachtig uitzicht op de Maas.

De Parkkade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget. www.splashtours.nl www.zwartezwaanevents.nl  010-2449839